MHP Giresun İl Kongresi Pazar Günü gerçekleştirilecek!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanlığı 14. Olağan İl Kongresini gerçekleştiriyor.

MHP Giresun İl Kongresi Pazar Günü gerçekleştirilecek!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.10.2023
97
A+
A-

Gerçekleştirilecek olan MHP Giresun İl başkanlığı 14. Olağan Kongresi için tüm hazırlıklar tamamladı. 14. MHP Giresun İl Kongresi 15 Ekim Pazar günü saat 10.00’de Giresun Fuar ve Kültür merkezi (Gümrük binası) yapılacak.

Pazar günü büyük bir şölen havasında gerçekleştirileceği belirtilen kongre ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Mahmut Karakuş, “Türk Milliyetçileri için hem bir toy hem de geleceğe hazırlık anlamına da gelen kongrelerimizden birini daha gerçekleştiriyoruz. Dava ve yol arkadaşlarımızla birlikte Liderimizin gösterdiği hedeflere gönül seferberliği anlayışıyla omuz omuza yürüme kararlığında gerçekleştirdiğimiz kongremize tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

On altı ilçe teşkilatından altı yüz delegenin ve tüm ilçe teşkilatlarının katılacağı il kongresi ile ilgili konuşan İl Başkanı Mahmut Karakuş; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucu fikrinin, ruhunun ve iradesinin Giresun’da ki temsilcileri olarak il kongremizi gerçekleştireceğiz. Ülkücü erdemlere yakışır bir şekilde gerçekleştirdiğimiz on altı ilçe kongremizden sonra omuz omuza ve tek yürek olarak il kongremizi yapacağız. Kongre salonumuzda yansıtacağımız coşku ve heyecanımız yaklaşan yerel seçimlerdeki gücümüz olacaktır.” dedi.

MHP İl Başkanı Mahmut Karakuş “Cumhuriyet’in Yeni Yüzyılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı” temalı 14. Olağan İl Kongremize tüm Teşkilat mensuplarımızı ve hemşerilerimizin teşrifleri bizleri onurlandıracaktır ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI