MHP Giresun teşkilatları tam kadro katıldı

Samsun’da MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

MHP Giresun teşkilatları tam kadro katıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.11.2023
100
A+
A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu başkanlığında yapılan toplantıda, siyasetin yanı sıra ülke gündemi, 6 Şubat depremleri, ekonomik ve toplumsal konular ele alındı.

“2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu” temasıyla gerçekleştirilen toplantıya, Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Giresun il, ilçe teşkilatları ile belediye başkanları da katıldı.

Toplantıya katılan Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, MHP’nin bu birlikteliği, ülkemizin geleceği için büyük bir önem taşıyor. Toplantıda bir araya gelerek, siyasi ve toplumsal konularda fikir alışverişinde bulunma şansı elde ettik. Ülkemizin sorunlarına çözüm bulmak adına birlikte hareket etmek önemlidir” değerlendirmesinde bulundu.

MHP Espiye İlçe Başkanı Mehmet Kurt ise yaptığı açıklamada, “MHP’nin bu birlikteliği, ülkemizin birlik ve beraberliği için önemli bir adımdır. Espiye ilçemizi temsilen katıldığımız toplantıda, bölgemizin ve ülkemizin önemli meselelerini değerlendirme fırsatı bulduk. Birlikte hareket ederek, ülkemize daha iyi hizmet etmek için çaba sarf ediyoruz” dedi.

REKLAM ALANI