MHP yerel seçimler öncesi Ankara’da temaslarda

MHP Espiye İlçe Başkanı Avukat Mehmet Kurt, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Avukat Tuğrul Yanıkoğlu ile birlikte, son dönemdeki gelişmeleri ve yerel seçimlere dair Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarını almak üzere Genel Merkez’i ziyaret etti.

MHP yerel seçimler öncesi Ankara’da temaslarda
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.11.2023
73
A+
A-

Ziyaret sırasında Türk tarihine vurgu yapmak amacıyla Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ye Osmanlı turası hediye edildi. Ülkenin genel durumu, siyasi gelişmeler ve parti stratejileri hakkında görüşmelerde bulunulan ziyarette, Genel Başkanın emir ve talimatları doğrultusunda önemli konular ele alındı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Avukat Mehmet Kurt, yapılan görüşmelerin partinin vizyonunu güçlendireceğini belirtti. Parti olarak Türkiye’nin genel durumu ve siyasi gelişmeler üzerine alınan emir ve talimatların, MHP’nin yol haritasını belirlemede önemli bir rol oynayacağını ifade etti.

ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN MEZARINI ZİYARET ETTİ

MHP Espiye İlçe Başkanı Avukat Mehmet Kurt, Türk siyasetinin önemli isimlerinden merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret ederek dua etti. Yapılan ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Kurt, Türkeş’in mirasına sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti.

Mehmet Kurt, Alparslan Türkeş’in Türk siyasetine ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne kattığı değerleri vurgulayarak, “Başbuğumuzun manevi mirasına sahip çıkmak, onun izinden gitmek bizim için bir sorumluluktur. Bugün yaptığımız ziyaret, Türkeş’in düşüncelerini yaşatma ve gelecek nesillere aktarma adına önemli bir adımdır” dedi. Ziyaretin ardından Türkeş’e dua eden Kurt, milliyetçi hareketin güçlenerek devam edeceğini ifade etti.

REKLAM ALANI