Milletvekili Aydın’dan Ramazan mesajı”

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Kadir Aydın, Ramazan ayına girmemiz dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Aydın’dan Ramazan mesajı”
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.03.2023
18
A+
A-

İslam aleminin hasretle beklediği rahmet ve bereket ayına girmenin heyecanını yaşadıklarını ifade eden Milletvekili Aydın şunları kaydetti;

“11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in, ülkemiz ve milletimiz adına zorlukların kolaylaştığı bir döneme vesile olmasını diliyoruz. Oruç; bizleri dünyevi kötülüklerden uzak tutan, günahlarımızın bağışlanmasına vesile olan önemli bir ibadet şeklidir. Oruç tutmak aynı zamanda nefsi terbiye etmektir. Rabbim bu mübarek ayda bizlere hakkıyla ibadet etmeyi nasip eylesin. Son yıllarda ülkemizde meydana gelen salgın, sel, yangın, deprem gibi hadiseler ile milletimiz büyük acılar yaşadı. Bu Ramazan’da yüce Allah’tan en büyük duamız, milletimiz ve İslam alemi başta olmak üzere tüm insanlığı bu musibetlerden muhafaza eylemesidir. Her Ramazan’da olduğu gibi bu Ramazan ayında da millet olarak büyük bir dayanışma ve yardımlaşma örneği sergileyeceğimize inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Giresunlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam alemine hayırlı ramazanlar diliyorum.”

REKLAM ALANI