Milletvekili Konal öğrencileri ağırladı

Giresun Sosyal Bilimler Lisesi tarafından 11. sınıf öğrencilerine yönelik Ankara, Eskişehir ve İstanbul gezisi düzenlendi.

Milletvekili Konal öğrencileri ağırladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.04.2024
44
A+
A-

Sosyal Bilimler Lisesi 11. sınıf öğrencilerinin ilk durağı öğretmenleri nezaretinde Anıtkabir ve Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu. Öğretmen ve öğrencileri mecliste MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal ağırladı. Öğrenciler, Milletvekili Konal nezaretinde ülke adına önemli kararların alındığı meclis oturum salonunu da görme fırsatı buldular. Meclis lokantasında öğretmen ve öğrencilere yemek ikram eden Milletvekili Konal, Giresun Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerini meclis çatısı altında misafir etmekten mutluluk duyduğunu kaydetti. Konal, “Gözlerinde, coşkularında Giresun’umuzun, Türkiye’mizin parlayan yıldızlarını gördüm. Başarıları daim olsun” dedi.

Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencileri ise Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ ni de (ODTÜ) ziyaret eden öğrenciler gezi programına Eskişehir ve İstanbul turu ile devam etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.