Minik öğrencilerin Kur’an okuma sevinci

Espiye Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarında öğrenim gören minik öğrenciler, Kur’an-ı Kerim’e geçti.

Minik öğrencilerin Kur’an okuma sevinci
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.03.2024
16
A+
A-

Espiye Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler Kur’an-ı Kerim’e geçmenin sevincini yaşadı. Mescidi Aksa 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında Kur’an-ı Kerim’e geçen (30) öğrenciler için “Kur’an-ı Kerim Okumaya Geçiş Merasimi” düzenlendi.

Minik öğrencilerin mutluluğuna ortak olma adına etkinliğe katılan İlçe Müftüsü Osman Gülbe, kurs öğreticileri ve minik öğrencileri tebrik ederek, öğrencilere Kur’an-ı Kerim, diyanet çocuk takvimi hediye ederek, başarı belgesi verdi.

Müftü Gülbe, “Kur’an okumak için öncelikle elif-bayı öğrenen minikler, azimli çalışmaları sonucunda Kur’an-ı Kerim okumaya geçti. Büyük başarı gösteren öğrencileri, velileri ve kurs öğreticilerini kutluyorum” dedi.

Çocukların Kur’an-ı Kerim’i ve Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek için çok hevesli olduklarını belirten Gülbe, çocukların ahlaklı, erdemli ve adil bireyler olarak yetiştirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, gelecek nesillere güzel bir dünyayı miras bırakmanın ancak onları iyi yetiştirmekle mümkün olabileceğini söyledi.

Mescidi Aksa’daki törene, Müftümüz Osman Gülbe, Müftülük Vaizleri Ahmet Yılmaz ,Gülgün Hoşnut Göl, Kur’an kursu öğreticileri, din görevlileri ile öğrenci velileri katıldı.

(FİKRET BIYIK)

REKLAM ALANI