Mustafa Karadere‘den iddialara yönelik belgeli yanıt 

AK Parti Espiye eski Belediye Başkanı Mustafa Karadere’den iddialara yönelik belgeli yanıt! 

Mustafa Karadere‘den iddialara yönelik belgeli yanıt 
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.04.2024
325
A+
A-

Espiye AK Parti eski Belediye Başkanı Mestafa Karadere, belediyeyi borç batağında bıraktı şeklinde hakkındaki iddialara karşı sosyal medya hesaplarından çok sert cevap verdi.

31 Martta yapılan yerel seçimlerde AK Parti Espiye belediye başkanlığını kayıbeden Mustafa Karadere, ilçede son günlerde hakkında çıkan bazı dedikodulara yönelik belgeli cevap verdi.

Espiye AK Parti eski Belediye Başkanı Mustafa Karadere, şehirde dolaşan iddialara karşı AK Parti kadrolarıyla geçmişte gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarını açıkladı. Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde dolaşan iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirten Karadere, her şeyin belgelerle açıkça ortada olduğunu ifade etti.

Eski Espiye Belediye başkanı Mustafa Karadere, iki dönem başkanlığı döneminde aldığı araçları, belediyenin alacağı ve borçlarının yanı sıra bankadaki nakit parasını belgesiyle kamuoyuna açıkladı.

Belediyeler borç batağında yüzerken Espiye Belediyesi’nin borçsuz devredilmesi kamuoyunda takdirle karşılanırken, Türkiye genelinde çok ender görülen borçsuz belediyelerin başında gelen Espiye belediyesinin banka hesabında tüm borçlar ödenenden sonra  50.519.930,30 ₺ para ile teslim eden Mustafa Karadere, “bundan sonraki süreci yakından takip edeceğim değerli vatandaşlarım siz de bu süreci takip edin” dedi.

Mustafa Karadere yaptığı açıklamada,” Değerli Espiyeli hemşehrilerim,

Sizlere sunduğum bu belge, belediyemizin nasıl bir yönetimden geçtiğinin belgesidir. Lütfen herkes bu belgeyi saklasın ve dosyalasın.

Seçilmiş encümen kardeşlerime sesleniyorum: Lütfen bu belgeyi inceleyin ve belediyemizin malını koruyun. Kimseye haksızlık yapılmasına izin vermeyin. Belediyede çalışan tüm personel arkadaşlarıma sesleniyorum: Bu başarıyı hep birlikte elde ettik, lütfen bu birikime sahip çıkın.

Karadere, tüm Espiye halkına sesleniyorum: Belediyemizi koruyun, kimseye haksızlık yapılmasına izin vermeyin. Herhangi bir sorun olduğunda birlikte belediyemize sahip çıkalım. Ben, her zaman halkımın yanındayım ve bu süreci yakından takip edeceğim.

Belediyenin geçmiş dönemini itibarsızlaştırmaya çalışanlara izin vermeyin. Espiye’mizin geleceğine ipotek konulmasına müsaade etmeyin. Belediye’nin malı kamuya aittir, onu koruyun ve sahip çıkın.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI