Okul Öncesi Şenliği renkli geçti

Giresun’da Okul Öncesi Şenliği düzenlendi. Okul öncesi eğitimin önemi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenliği, Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Okul Öncesi Şenliği renkli geçti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.06.2023
85
A+
A-

Her yıl Mayıs veya Haziran ayı içerisinde, anaokulları ve anasınıfları tarafından düzenlenen “Okul Öncesi Eğitim Şenliği” ile toplumda okul öncesi eğitimin farkındalığının artırılması ve her çocuğun okul öncesi eğitimden faydalanması hedeflenmekte. Bu amaçla hazırlanan etkinliğe; Vali Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, kurum müdürleri, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile Merkez İlçe okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı. Şenlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasını müteakip Namık Kemal İlkokulu tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisiyle başladı.

Şenliğin açılış kurdelesinin, Sema Ünlü ve protokol üyeleri ile birlikte kesilmesinin ardından İl Merkezi’ndeki bağımsız anaokulları, anasınıfları ve uygulama sınıfları öğrencilerinin yapmış oldukları atölye çalışmaları ve ortaya çıkardıkları eserlerin sergilendiği stantlar gezildi. Sema Ünlü, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ile birlikte minik öğrencilerin atölye çalışmalarına eşlik etti. Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’ndeki şenlik süresince minik öğrencilerin heyecan ve mutluluğu yüzlerine yansıdı.

REKLAM ALANI