Önal: Giresun için var gücümle çalışacağım.

Milletvekili maaşını 5 yıl AFAD’a bağışlayacak!

Önal: Giresun için var gücümle çalışacağım.
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.03.2023
77
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekili aday adayı  Espiyeli Halil İbrahim Önal, “Bende bu hizmet kervanına destek olmak için milletvekili aday adayı oldum. Partim beni aday gösterir, milletvekili seçilirsem Giresun için var gücümle çalışacağıma şimdiden söz veriyorum” dedi.

Giresun’da basın mensuplarıyla iftar da buluşan Giresun milletvekili aday adayı Halil İbrahim Önal, iş hayatındaki başarılı çalışmaların ardından, siyasette de aktif görev almak ve Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Giresun’u temsil etmek istediğini söyledi.

Giresunspor’da basın sözcülüğü yaptığı dönemlerde yeşil beyazlı kulübe önemli katkılar sağlayan Önal, Türkiye’nin birçok bölgesinde de yatırımlarının sürdüğünü belirtti.

Genç bir iş insanı olarak Giresun’a hizmet etmek için bu göreve talipli olduğuna dikkat çeken Önal, “Giresun’da turizmden, istihdama ve devlet yatırımlarına birçok alanda sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve AK Parti hükümetimizin öncülüğünde daha çok yapılacak işimiz var. Bende bu hizmet kervanına destek olmak için milletvekili aday adayı oldum. Partim beni aday gösterir, milletvekili seçilirsem Giresun için var gücümle çalışacağıma şimdiden söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Önal, milletvekili seçilmesi halinde 5 yıllık görev süresince alacağı tüm maaşlarını da AFAD’a bağışlayacağını sözlerine ekledi.

(FİKRET BIYIK)

REKLAM ALANI