Öz Sağlık-İş’den depremzede ailelere ziyaret

Hak-İş Giresun İl Başkanı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Hamza Türkmen ve beraberindeki heyet ile birlikte 6 Şubat tarihinde gerçekleşen, “asrın felaketi” olarak adlandırılan deprem nedeniyle Giresun’a gelen afetzede aileleri ziyaret etti.

Öz Sağlık-İş’den depremzede ailelere ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.03.2023
32
A+
A-

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Giresun İl Başkanı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Hamza Türkmen ve Kadın Komite Başkan  Melek Ayar ve Kadın Komite Başkan Yardımcısı  Meltem Batan ile Birlikte  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde deprem bölgelerinden Giresun’a gelen afetzede aileleri ziyaret  ederek karanfil takdim ettiler.

Yaşanan büyük felaketten duydukları üzüntüyü dile getiren Türkmen “Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Birlik beraberlik içerisinde yaralarımızı sarmak için devletimizin öncülüğünde, konfederasyonumuzun Genel Başkanı Sn. Mahmut Arslan’ın talimatları ile ilk günden itibaren elimizden gelen yardımları yapmaya çalışıyoruz. İnşallah en kısa sürede hep birlikte ayağa kalkacağız. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Günün de anısına depremzede ailelerimizi ziyaret edelim ve günlerini kutlayalım istedik. HAK-İŞ olarak Öz Sağlık-İş Sendikası olarak onların yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz” dedi.

 

REKLAM ALANI