Özkan: Göreve, ülkeme ve şehrime hizmet için talip oldum

İYİ Parti Giresun İl Teşkilatı’nın kurucu üyelerinden olan İş İnsanı Sema Özkan, partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Özkan: Göreve, ülkeme ve şehrime hizmet için talip oldum
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.03.2023
128
A+
A-

Parti binasında düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Özkan, önce kendini tanıtarak, “1977 Ordu doğumluyum. Banka müdürü bir annenin, öğrenci servisliği yapan bir babanın çocuğuyum. Şu anda bir iş kadını olarak Özkanlar Kuyumculuk ile hizmet veriyorum. Evli ve iki kız çocuk annesiyim” dedi.

İYİ Parti’ de İl başkan yardımcılığı görevinde bulunduğunu ve halen Karadeniz Bölge Koordinatörü olarak görev yapmaya devam ettiğini, Giresun’ da bazı yardımlaşma ve dayanışma derneklerinin gönüllü bir neferi olduğunu söyleyen Sema Özkan, şunları kaydetti:

“Bir evlat gibi sevdiğim memleketime daha faydalı olabilmek, ülkemizin ve ilimizin daha iyi yönetilmesi, daha iyi yerlere gelebilmesi için, bir kadın olarak yanında saf tutmaktan gurur duyduğum ve kendisine yürekten inandığım Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın  Meral Akşener Hanımefendi ile birlikte siyaset yapmak ve güzel ülkemin umut dolu yarınlara kucak açabilmesi için tüm kalbimle inandığım partimizden   milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.”

Konuşmasında, ” Bu süreçte beni destekleyen, yanımda duran ve yüreklendiren herkese çok teşekkür ediyorum. Ama özellikle teşekkür etmek istediğim biri var. Beni bugüne kadar her şartta ve koşulda destekleyen varlığından ve eşi olmaktan gurur duyduğum koruyucu gölgesi ve sevgisi her zaman üzerimde olan kızlarımın babası sevgili eşim Salih Özkan’ a, sizlerin huzurunda her zaman yanımda olduğu ve beni desteklediği için tekrar çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer veren Özkan, sözlerini, “Değerli yöneticilerimiz, partili arkadaşlarım, dostlarım, uzun bir yolculuğun bu ilk adımında beni yalnız bırakmadığınız ve yanımda olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” diyerek tamamladı.

REKLAM ALANI