Pazarı getirdin. Bize korkulu rüyayı gördürttün. Affedemeyiz.

Giresunluların yoğun şekilde yaşadığı Sarıyer’de halka seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hemşerimiz Belediye Başkanı ve bağımsız aday Şükrü Genç’i hedef gösterdi.

Pazarı getirdin. Bize korkulu rüyayı gördürttün. Affedemeyiz.
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.03.2024
104
A+
A-

Sarıyer’de seçim atmosferi giderek gerilirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç’e karşı sert bir açıklama yaptı. Sarıyer halkına seslenen Özel, “Şükrü Genç’e buradan son çağrım: Eğer gerçekten bu partiye gönül verdiysen, bugün yarın açıklamanı yaparsın. Çekilirsin. Pazartesi günü gelirim, rozetini kendim takarım” dedi.

Özel, konuşmasında ayrıca, Genç’in partiden ayrıldıktan sonra tekrar dönmesine izin vermeyeceklerini sert bir dille vurguladı. Parti disiplinini ve sadakatini vurgulayan Özel, Genç’in adaylığının CHP’nin seçim şansını riske attığını ve AK Parti’nin gelme tehlikesini artırdığını ifade etti.

“Bu partiye gerçekten gönül verdiysen, şimdi zamanıdır” diyen Özel, Genç’e karşı son uyarısını yaparken, partinin seçim hedeflerine zarar veren adımlardan kaçınması gerektiğini belirtti.

HALKIN OLDUĞU YERDE KİMSENİN DÜDÜĞÜ ÖTMEZ

Şükrü Genç, sosyal medya X’den yayınladığı videolu cevapta, “Halkın iradesini ve isteğini hiçe sayanlara karşı Sarıyer’de halkla beraber başaracağız” dedi.

“Bir kere taraf değiliz, biz halkız!” diyerek sözlerine başlayan Başkan Genç şunlara yer verdi; “Bizim sokak her taraf bizi bizden karşı tarafta gibi gördüğünüz bile bizden olduğunu unutmayın. Ayakta tutan sevgi, insanlara olan saygı, çocuklara ve büyüklere olan hiç kimseyi birbirinden ayırmadan, biz kendi işimize bakacağız. İşimiz nedir? Bütün bu emeklerin inandığımız bir dava var Sarıyer’de öyle veya böyle biz bu seçimi aldık. Şimdi koruyacağız ve iktidar olacağız, tekrar ve aynı şekilde çok daha böyle mutlu olacak insanlar. Bugün o ortalığı karıştırmaya çalışanlar bile utanacaklar kendilerinden. Biz halkız ve her şeyiz. Halkın olduğu yerde kimsenin düdüğü ötmez. Ancak halkın düdüğü öter. Onun için biz bu işe karar verdik ve devamını getireceğiz.”

REKLAM ALANI