Saadet Partisinden iktidara ekonomi eleştirisi

Saadet Partisi Giresun Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Saim Öksüz, AK Parti’nin genelde ve yerelde emeklileri açlığa mahkum edip, Ramazan kolisi dağıttığını kaydetti.

Saadet Partisinden iktidara ekonomi eleştirisi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.03.2024
12
A+
A-

Yerelden değişim çağırısı yapan Öksüz, Ramazan’da koli dağıtarak oy hesabı yapan Giresun Belediyesin eleştirdi. Öksüz, “Emeklilerimizi bu kadar aşağılamayın. Kimse size muhtaç değil” dedi.

Emeklilerin bugün açlık sınır altında yaşam sürdüğüne dikkat çeken Saim Öksüz yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“İktidar partisi olarak yıllarca size sahip çıkan emeklilere açlığı layık gördünüz. Bugün emeklilerimiz açlık sınırının altında yaşıyorsa sizin izlediğiniz yanlış politikalar sonucudur.

Şimdi ise açlığa mahkûm ettiğiniz emekli vatandaşlarımız üzerinden, Ramazan’da koli dağıtarak oy hesabı yapmanız bu insanlara ne kadar değer verdiğinizin göstergesidir.

Emeklilerimizi bu kadar aşağılamayın. Kimse size muhtaç değil. Hiç kimse de alternatifsiz değildir. İnsanlar sizden koli ya da su matarası istemiyor.”

Bazı şeylerin artık değişmesi gerektiğini altını çizen Öksüz, “İnsanımıza insan gibi değer verilmeli. 31 Mart seçimleri bu değişimin başlangıcı olmalı ve değişim yerelden başlamalı artık” dedi.

REKLAM ALANI