Şampiyon robot ekibi makamda

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 20. Uluslararası ODTÜ Robot Günleri’nde şampiyon olan Giresun Gençlik Merkezi Robot Takımı’nı kabul ederek başarılarının devamını diledi.

Şampiyon robot ekibi makamda
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.04.2024
Düzenleme: 02.04.2024 08:28
12
A+
A-

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, İl Gençlik Merkezi Müdürü Barbaros Ahmet Aydın, Robot Takım Sorumlusu Cahit Ensar Temür, takım danışman öğretmenleri ile öğrencilerin yer aldığı ziyaretin ardından bir açıklama yapan Vali Serdengeçti, “20. Uluslararası ODTÜ Robot Yarışmasında Labirent Çözen Robot kategorisinde Türkiye birinciliği kazanan Giresun Robot Takımımızı Valiliğimizde misafir ederek başarılarının devamını diledik” dedi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından geleneksel olarak düzenlenen 20. Uluslararası Robot Günleri 22-23 Mart tarihlerinde Ankara ODTÜ kampüsünde yapıldı.

Giresun adına yarışmaya katılan Giresun Gençlik Merkezi Robot Takımı, Labirent Çözen Robot kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Giresun Gençlik Merkezi Robot Takımı; Hasan Can Girgeç, Burak Çoban, Berat Oğur, Serdar Çetin, Furkan Ensar İlyas, Mustafa Yekta Denktaş, Ömer Said Sağlam ve Muhammet Talha Pehlivan’dan oluşurken danışman öğretmenler ise Enver Duran, Erkan Kaşık, Hakan Barutçu, Hasan Aydın ve Cahit Ensar Temur yer almıştı.

REKLAM ALANI