Şebinkarahisar’a OSB kurulması için yeni adım

Şebinkarahisar’da kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi için (OSB) için her gün yeni bir adım atılıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır destekleri ile ilk adım atılan OSB için ön talep toplanıyor.

Şebinkarahisar’a OSB kurulması için yeni adım
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2023
148
A+
A-

Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk OSB Kurulması Fizibilite Çalışması İşletme Anket Formunun doldurulması gerekiyor. Bayhasan Köyü civarında yapılması planlanan OSB konusunda Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Müjdat Karayılan, ilerleme kaydedilen OSB için yer tespiti yapılmış olmasının kendilerini de mutlu ettiğini söyledi. Başkan Karayılan, bu gelişmelerden sonra sıra Şebinkarahisarlı iş insanlarında olduğuna dikkat çekerek, “Belediyemiz, Ticaret ve Sanayi Odamız, Sanayi Sitesi Kooperatifimiz ve Giresun İl Sanayi Müdürlüğümüzün istediği ön talep formunu en kısa sürede doldurmanızı istiyoruz.” dedi.

BÖLGE İLÇELERİNİN KALKINMASI İÇİN ÖNEMLİ

Büyük şehirlerde yaşayan ve üretim sektöründe çalışan Şebinkarahisarlı iş insanlarının üretimlerinin, az sayıda kalifiye eleman gerektiren kısımlarını ya da planladıkları yatırımlarını buraya kaydırmasını rica ediyoruz. Siz vatan ve memleket sevdası hemşehrilerimizin önderliğinde Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk ve bölgemizin kalkınması için çok büyük önem arz etmektedir.” dedi.

REKLAM ALANI