Şebinkarahisar’da eğitimde kaliteyi artırmak için müdürlerle bir araya geldi

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, 19 Nisan 2024’te Şebinkarahisar’da düzenlenen toplantıya başkanlık etti.

Şebinkarahisar’da eğitimde kaliteyi artırmak için müdürlerle bir araya geldi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.04.2024
20
A+
A-

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar, Şebinkarahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir, ilçe milli eğitim yöneticileri ve okul müdürleri katıldı. Tosunoğlu, konuşmasında öğrencilerin kaliteli bir eğitim-öğretim hizmeti alması için el birliğiyle çalıştıklarını belirterek, bu tür istişare toplantılarının verimli geçtiğini söyledi.

Şebinkarahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir, ilçedeki eğitim-öğretim göstergeleri ve yıl içinde yürütülen faaliyetler hakkında sunum yaptı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar ise 2024 yılında yapılacak LGS ve öğrencilerin motivasyonunu artıracak etkinliklerle ilgili bilgilendirme sundu. Tosunoğlu, Başarıyı Artırma Eylem Planı’nın titizlikle uygulanması, LGS ve YKS hazırlıklarına ağırlık verilmesi gibi konularda müdürlerden titiz bir yaklaşım beklediklerini söyledi.

Toplantıda ayrıca öğrenci devamsızlığını azaltma, ulusal ve uluslararası projelere katılımı artırma, veli ve aile ziyaretleri yapma, okullardaki bilimsel, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklere ağırlık verme gibi çeşitli konular tartışıldı. Tosunoğlu, toplantıda okul ve kurum müdürlerinin ihtiyaç ve sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri üzerinde durdu.

Toplantının sonunda Tosunoğlu, eğitim öğretimde kalitenin artırılması, akademik başarının yükseltilmesi ve Şebinkarahisar’daki hedeflere ulaşılması için okul ve kurum müdürlerinin özverili çalışmalarını takdir etti. Ekip ruhuyla hareket edilmesinin önemine değinen Tosunoğlu, okul ve kurum müdürlerine çalışmalarında başarılar diledi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.