Seçim süreci demokratik olarak tamamlandı

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, 31 Mart 2024 Mahallî İdareler Seçimleri sonuçlarına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, seçim sürecinin demokratik bir olgunluk içinde tamamlandığını vurguladı.

Seçim süreci demokratik olarak tamamlandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.04.2024
23
A+
A-

Yılmaz, Giresun’daki seçim sonuçlarını değerlendirerek, hemşerilerin iradesinin sandığa yansıdığını ve kazananın demokrasi olduğunu belirtti.

Başkan Yılmaz, açıklamasında, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Giresun’umuzda da 31 Mart 2024 Mahallî İdareler Seçimleri demokratik bir olgunluk içinde tamamlanmış, hemşerilerimiz iradesini sandığa yansıtmış ve kazanan demokrasimiz olmuştur.” ifadelerini kullandı. Seçim sürecinin huzur ve güven içinde gerçekleşmesine katkı sağlayan millet ve hemşerilerine teşekkürlerini ileten Yılmaz, ortaya çıkan sonuçlara göre Giresun merkezde belediye seçimlerinde beklenen sonucun alınamadığını dile getirdi.

Yılmaz, seçim sonuçlarına ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu: “Her kazanç ve her kayıp hemşerilerimizin takdiridir. Bu demokrasinin bir gereğidir, kabullenilmesi gerekmektedir. Kazandığımız yerlerde hemşerilerimizin gönlüne girdiğimizi, kaybettiğimiz yerlerde ise yeteri kadar başarılı olamadığımızı kabul ederek bundan sonraki çalışmalarımızı yetkili kurullarımız da görüşerek belirleyeceğiz.”

Başkan Yılmaz, seçimlerden başarıyla çıkan ilçe ve belde belediye başkanlarını, belediye ve il genel meclis üyelerini, mahalle ve köy muhtarlarını tebrik ederken, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine de şehir için gerçekleştirdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Ayrıca, seçim sürecine emek ve gayretle katkı sağlayan tüm adaylara, parti teşkilatlarına, siyasi partilere ve adaylara da teşekkür eden Yılmaz, seçim sürecindeki yoğun gayret ve çalışmalardan dolayı seçim kurullarına ve seçim güvenliğinden sorumlu tüm emniyet güçlerine de teşekkürlerini iletti.

Son olarak, seçim sonuçlarının ülkeye, millete ve Giresun’a hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz, yeni dönemde ilçenin ve ülkenin daha da ileriye taşınması için çalışacaklarını ifade etti.

REKLAM ALANI