Şehit aileleri ve gazilerle derneği ziyaret edildi

Vali Enver Ünlü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yıl Dönümü münasebetiyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesini ziyaret etti.

Şehit aileleri ve gazilerle derneği ziyaret edildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.03.2023
10
A+
A-

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şube Başkanı Hayrettin Akgün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Vali Ünlü, tek tek Şehit aileleri ve Gazileri selamlayarak, onların hal ve hatırlarını sordu.

Başkan Akgün’den derneğin faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ünlü, dernekteki çocuklarla da yakından ilgilendi. Vali Ünlü, “Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubemizi yeni yerinde ziyaret ettik, hâl ve hatırlarını sorduk. Canları pahasına kutsal vatanımızı savunan aziz şehitlerimizden ve bu uğurda gazilik payesiyle şereflenen kahramanlarımızdan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Ziyarete; Jandarma Bölge Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Ali Taşyürek, Giresun Belediye Başkanı Vekili Salih Özdemir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Özgür Özer de katıldı.

REKLAM ALANI