Şehit Postacı Seyfettin Dokumacı Kütüphanesi açıldı

Aralık ayı içerisinde PTT Çalışanları Dayanışma Derneği tarafından yapılan protokolle Alucra Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesine yapılacağı açıklanan Şehit Postacı Seyfettin Dokumacı Kütüphanesi, yapılan törenle hizmete açıldı.

Şehit Postacı Seyfettin Dokumacı Kütüphanesi açıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.03.2024
45
A+
A-

Açılış, Alucra Kaymakamı Muhammet Cengiz, PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bayraktar, Şehit Postacı Seyfettin Dokumacı’nın ağabeyi Hayrettin Dokumacı, Milli Eğitim Müdürü Ünal Saraçoğlu, Alucra Muhtarlar Derneği Başkanı ve eski PTT çalışanı Dursun Selamet Koçak ve kurum amirlerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bayraktar ve dernek yetkilileri, kütüphanenin ilçeye kazandırılma sürecini ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Projenin gerçekleşmesinde katkısı olan Alucra Muhtarlar Derneği Başkanı ve eski PTT çalışanı Dursun Selamet Koçak yaptığı açıklamada;

“PTT Çalışanları Dayanışma Derneği olarak 1997 yılında şehit olan mesai arkadaşımız Seyfettin Dokumacı adına kütüphane kurmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Alucra Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi Pansiyonu’na kurduğumuz kütüphanemizin öğrencilere, okulumuza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kütüphanenin okulumuza kazandırılmasında emeği geçen PTT çalışanları dayanışma derneği başkanına, yardımcısına ve kıymetli hocam Tuba Acar hocama ve ekiplerine sonsuz teşekkür ederim. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamıma ve daire amirlerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

REKLAM ALANI