Şenlikoğlu, anketlerde açık ara önde kazanıyor

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, iki farklı anket firması tarafından yapılan kamuoyu araştırmalarında, Giresun Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu’nun açık ara önde çıktığını kaydetti.

Şenlikoğlu, anketlerde açık ara önde kazanıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.03.2024
95
A+
A-

“Her türlü hizmetin en iyisini hak eden çok değerli halkımıza gösterdikleri teveccüh, duydukları güven ve verdikleri destekler dolayısıyla teşekkür ediyoruz” diyen Başkan Civelekoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı;

“31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde saha çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çalışmalarımız çerçevesinde, tarafsız uzman ekiplerce son derece titiz şekilde yapılan anket sonuçlarını da yakından takip ediyoruz. Seçim startını verdiğimiz gün ile bugün geldiğimiz noktadaki anket sonuçlarında Giresun Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu’na verilen desteğin artarak devam ettiğini görüyor, bundan da büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Halkımızın kararını verdiğini ve tercihini; Hizmetten, istikrardan, güvenden, samimiyetten, kısaca gönül belediyeciliğinden yana yaptığını görüyoruz. Öncelikle her şeyin en iyisini hak eden bütün vatandaşlarımıza gösterdikleri teveccüh, duydukları güven ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyor, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra da hep birlikte ‘Durmak yok, hizmete devam’ diyoruz.”

REKLAM ALANI