Şenyürek: İyi ki Cumhuriyet Halk Partiliyiz

CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek yaptığı yazılı açıklamada, belediye ve il genel meclisi üyeliği için yapılan önseçimi değerlendirdi.

Şenyürek: İyi ki Cumhuriyet Halk Partiliyiz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.01.2024
34
A+
A-

Bulancak, Piraziz ve Giresun Belediyesi meclis üyesi adaylığı ve il genel meclis üyesi adaylığı için yapılan önseçimleri tamamladıklarını belirten Şenyürek, “Belediye başkan adaylarımızı belirlediğimiz ön seçimlerimizde olduğu gibi yine büyük bir nezaket ve şeffaflık içerisinde tamamlanan süreçler neticesinde, meclis adaylarımızı da belirlemiş olduk. Bizler tamamlanan ön seçimlerimizle beraber örgütümüze verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, tüm bu süreçte emek veren ilçe örgütlerimize, oy kullanmak üzere sandık başına gelerek parti içi demokrasimize katkı sağlayan üyelerimize, ortaya koydukları iradeleriyle her zaman partimize güç katan birbirinden kıymetli aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki Cumhuriyet Halk Partiliyiz” dedi.

KADIN VE GENÇLİK KOTASI UYGULANDI

Seçimlerde kadın ve genç kotası uygulandığın vurgulayan Şenyürek şunları kaydetti;

“Kadın Kotası ve Gençlik Kotası gibi uygulamaların da işletildiği ön seçimde; her 3 basamakta bir kadın aday, her 5 basamakta bir genç aday olması sağlandı.

Tamamlanan ön seçim sonuçlarıyla ilgili olarak aday adaylarının iki günlük itiraz süresi bulunuyor. Bu sürenin tamamlanmasının ardından sonuçlar resmiyet kazanacak.”

REKLAM ALANI