Serdar Demirkan Deneyimlerini Paylaştı!

Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, girişimciliğin heyecan verici dünyasına ışık tuttu.

Serdar Demirkan Deneyimlerini Paylaştı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.03.2024
34
A+
A-

Giresun Girişimci Genç İş adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Demirkan, 13 Mart 2024 Çarşamba günü saat 15:00’te GRÜ Mevlana Celaleddin-i Rumi Konferans Salonu’nda düzenlenen Girişimcilik Söyleşileri IV etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.

Demirkan, kişisel deneyimlerini ve gözlemlerini paylaşarak girişimcilik yolculuğunun sırlarını açığa çıkardı. Konuşmasında, girişimcilikte başarının sırrının kişisel gelişimde yattığını vurgulayarak uzmanlaşmanın önemine dikkat çekti. Her sanayi devriminin insan unsuruna olan ihtiyacını vurgulayan Demirkan, günümüzde de bu gerçeğin değişmediğini belirtti. Makinelerin ve robotların varlığının insan yönetimi ve organizasyon becerilerini daha da önemsediğini dile getirdi.

Etkinlik, Serdar Demirkan’ın katılımcıların sorularını cevaplamasının ardından Teşekkür Belgesi takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu. Girişimcilik ruhunu canlı tutan bu etkinlik, geleceğin liderlerine ilham verdi.

Etkinliğe, öğrencilerle birlikte, GRÜ İ.İ.B.F. öğretim üyesi ve Giresun Üniversitesi Kadın Araştırmaları Merkezi Müdürü Prof. Dr. Reyhan Ayşen Wolff, GRÜ İ.İ.B.F. öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin Erkul, GRÜ İ.İ.B.F. Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Esra Gökçen Kaygısız ve Dr. Öğr. Üyesi Dilayla Bayyurt ve GRÜ İ.İ.B.F. Fakülte Sekreteri H. Sibel Kılıçaslan’da katıldılar.

REKLAM ALANI