Siyasilerden ortak çağrı sandık!

Pazar günü yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı seçim çalışmalarına hız verdi. Yeni seçilen milletvekilleri ve il başkanlarının ortak çağrısı sandık. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı üyesi siyasiler, seçmenleri ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçim için sandık başına davet etti.

Siyasilerden ortak çağrı sandık!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.05.2023
65
A+
A-

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş “Meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı’na veren halkımız, eminim ki 28 Mayıs’ta hükümet kurma yetkisini, yani Cumhurbaşkanlığı’nı Millet ittifakı’na vererek dengeyi sağlayacak ve ülkemizi ihtiyacı olan ortak akılda buluşturacaktır” dedi. gündeme dair açıklamamalarda bulunan Milletvekili Gezmiş, Türkiye’nin dengeye ihtiyacı olduğunu, bunun da tek adam rejiminden kurtulmakla mümkün olacağının altını çizdi.

“GİRESUN YİNE TARİH YAZACAKTIR”

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, 28 Mayıs’ta Giresun’un yine tarih yazacağını belirterek, “Bugün baktığımız zaman ittifaklar nereye yürümek istiyor, kim kiminle kol kola, bu ülkenin büyümesini istemeyen, bundan rahatsız olan kimler var hepsini biliyoruz ama 20 yıllık kazanımların bir çırpıda yok edilmesine feraset sahibi olan milletimiz müsaade etmeyecek” dedi. Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu dönemde de açık ara fark ile cumhurbaşkanı seçilecek” açıklamasında bulundu.

“SEÇMENİN TERCİHİ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR”

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, 28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimine 2 gün kaldığını ve Giresun’un pazar günü bir karar vereceğini belirterek, “Seçmenimizin pazar günü vereceği karara ne olursa olsun saygı duyuyoruz ve tercihini başımızın üstünde tutuyoruz” dedi.

REKLAM ALANI