Sokakbaşı Giresun için her zaman farklıdır

CHP Belediye Başkan Adayı Köse, Giresun’un turizm potansiyeli açısından göz bebeği olan tarihi Zeytinlik Semtini daha farklı bir bakış açısına kazandıracaklarını kaydetti. Köse, Hacı Hüseyin Mahallesi Sokakbaşı’nda halkla bir araya geldi.

Sokakbaşı Giresun için her zaman farklıdır
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.02.2024
56
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, mahalle ziyaretlerine hız verdi. Başkan adayı Köse, çocukluğunun geçtiği Hacı Siyam Mahallesi Kumyalı ve Hacı Hüseyin Mahallesi Sokakbaşı’nda sevenleri ile buluştu.

KUMYALI SAKİNLERİ COŞKUYLA KARŞILADI

Kumyalı’da esnaflarla buluşan Köse mahalledeki istek ve talepleri yerinde dinledi. Kumyalı mevkisinde birçok eksikliği gidereceklerinin sözünü veren Belediye Başkan Adayı Fuat Köse ardından Sokakbaşı’nda coşkuyla karşılandı.

“SOKAKBAŞI GİRESUN İÇİN HER ZAMAN FARKLIDIR”

Tarihi Kadınlar Pazarında yoğun kalabalığa hitap eden Köse; ”Kısa süre içerisinde Giresun halkının umudu ve heyecanı olduk. Bugünde şehrimizin tarihi ve kültürel bir çok özelliğini taşıyan Sokakbaşın’dayız. Sokakbaşının yeri Giresun için her zaman farklıdır. Buranın tarihi yapısına dokunmadan birçok proje ve çalışma hedefliyoruz. Zeytinlik Semti Giresun’umuzun en özel yerlerinden bir tanesi. Yapacağımız çalışmalarla Zeytinlik Semtine daha farklı bir bakış açısı kazandıracağız” diye konuştu. Belediye Başkan Adayı Fuat Köse toplantının ardından sevenleri ile sohbet edip fotoğraf çektirdi.

REKLAM ALANI