Sosyal hizmetler Espiyelilerin ayağına geliyor

Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Musa Şahin ve Belediye Başkanı Mustafa Karadere’nin desteğiyle Giresun’un 6. Sosyal Hizmet Merkezi olan Espiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü çok yakında hizmete açılıyor.

Sosyal hizmetler Espiyelilerin ayağına geliyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.05.2023
19
A+
A-

Espiye ve Yağlıdere ilçelerine hizmet verecek olan sosyal hizmet merkezi toplam 52 bin 789 nüfusa hizmet verecek. Sosyal Hizmet Merkezi; ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, sosyal hizmet müdahalesini ve takibini gerçekleştiren kurum. Vatandaşların hizmetlere erişimini kolaylaştırmak, taleplerini yerinde ve daha hızlı karşılayabilmek amacıyla çok yakın tarihte Espiye Sosyal Hizmet Merkezi faaliyetlerine başlayacak. Vatandaşlar engelli, evde bakım ücreti, sosyal ve ekonomik destek, doğum yardımı, huzurevi, özel bakım merkezi ve danışmanlık hizmeti işlemleri ile ilgili talepleri için Espiye Belediyesi Ek Hizmet binasında hizmet verecek olan İlçe Sosyal Hizmet Merkezine başvuru yapabilecekler.

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ve Giresun Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Modaoğlu’nun imzalamış oldukları protokol ile ilçeye kazandırılmıştı.

REKLAM ALANI