SP’nin Çanakçı adayı Kasım, Yavukemal adayı Özyılmaz

Saadet Partisi Çanakçı Belediye Başkan adayı olarak yeniden mevcut Belediye Başkanı Tuncay Kasım’ı aday gösterdi. Saadet Partisi Yavuzkemal Belediye Başkan adayı olarak ise inşaat mühendisi Furkan Özyılmaz’ı belirledi.

SP’nin Çanakçı adayı Kasım, Yavukemal adayı Özyılmaz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.01.2024
429
A+
A-

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, Çanakçı Belediyesi ile Yavuzkemal Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

İl Başkanı Bektaş, Çanakçı Belediye Başkan adaylarının mevcut belediye başkanı Tuncay Kasım ve Yavuzkemal Belediye Başkan adaylarının ise genç bir isim inşaat mühendisi Furkan Özyılmaz olduğunu söyledi.

Çanakçı ve Yavukemal’de seçimi kazanacaklarının altını çizen Bektaş, diğer ilçe ve belde belediye başkanlarını da en kısa zamanda kamuoyu açıklayacaklarını ifade etti.

“BEN SOLCU VE DEVRİMCİ BİRİYİM AMA İYİ İNSANLARIN OLDUĞU PARTİDEYİM”

Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay Kasım ise 5 yıllık icraatlarını anlattı. Kasım, üretim, eşitlik ve hesap verebilen bir yönetime önem verdikleri kaydetti.

2019 yılında tanıştığı Saadet Partisi ile yoluna devam ettiğini kaydeden Başkan Kasım, solcu ve devrimci biri olduğunu ancak iyi ve dürüst insanların bulunduğu bir siyasi partide olduğunu ifade etti.  Başkan Kasım, “Saadet Partisi’nde din taciri, din simsarı, at hırsızı, alavere, dalavereci yok. Dürüst, temiz insanlar var. Burada olmaktan mutluyum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI