TEGV etkinliklerine bin 187 öğrenci katıldı

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Giresun Öğrenim Birimleri ve Okullarda düzenlediği Sanat, Spor, Bilim gibi farklı içeriklerden oluşan etkinliklerle 1187 çocuğu buluşturdu. Gönüllüler ile bir araya gelen çocuklar, eğlenerek geçirdikleri zamanın yanı sıra öğrenerek de keyifli anlar yaşadılar.

TEGV etkinliklerine bin 187 öğrenci katıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.01.2024
21
A+
A-

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla nesillerin çağdaş ve evrensel değerler ile Cumhuriyet’in temel ilkelerine bağlı yetişmesi için Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında nitelikli eğitim desteği sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV),sonbahar güz döneminde Öğrenim Birimleri ve Okullarda düzenlediği etkinliklerde 1187 çocuğu sanat, spor ve bilimle buluşturdu. 91 Gönüllünün destek verdiği etkinliklerde çocuklar hem eğlendi hem de öğrendiler. Birlikte Öğrenelim, Fen Eğlenerek Öğren, Okuyorum Oynuyorum, Sağlıklı Yaşam, Kulüp Etkinliği, Tasarım Beceri Atölyesi gibi etkinliklerde bir araya gelen çocuklar yeni bilgiler öğrenerek keşif yaparken aynı zamanda el becerilerini de geliştirdi.

MULTİDİSİPLİNER BİR ÖĞRENME MODELİ

TEGV’inatölyelerinde, çocuklara 3D baskı cihazından robot kitlerine, kodlama platformlarından elektronik devre kartlarına uzanan bir yelpazede yeni nesil öğrenme imkânı sunuluyor.Çocukların problem çözme, yaratıcılık, eleştirel düşünme ve teknolojik iletişim gibi becerilerini geliştirmesine yardımcı olan atölyeler ve etkinlikler, eğlenceli bir şekilde multidisipliner bir öğrenme modeli sunuyor.

REKLAM ALANI