TEGV hem eğlendiriyor hem de öğretiyor

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV), Giresun Öğrenim Birimi’nde yeni dönem etkinlikleri başladı.

TEGV hem eğlendiriyor hem de öğretiyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.03.2024
17
A+
A-

Sanattan spora, bilimden teknolojiye kadar farklı içeriklerden oluşan etkinliklerde buluşan çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor.

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla nesillerin çağdaş ve evrensel değerler ile Cumhuriyet’in temel ilkelerine bağlı yetişmesi için Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında nitelikli eğitim desteği sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV), Giresun Öğrenim Birimi’nde yeni dönem etkinlikleri başladı. Matematik ve Fen gibi derslerin eğlenceli bir şekilde öğretildiği Matematik Eğlenerek Öğren ve Fen Eğlenerek Öğren gibi etkinliklerin yanı sıra, Birlikte Öğrenelim, Kid’s İngilizce, Okuyorum Oynuyorum, Düşler Atölyesi, Drama, Tasarım Beceri Atölyesi, Algo Dijital, Özgür Atölye gibi çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Gönüllülerin de destek verdiği etkinliklerde çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. Çocukları problem çözme, yaratıcılık, eleştirel düşünme ve teknolojik iletişim konularında geliştiren atölyeler ve etkinlikler eğlenceli olduğu kadar multidisipliner bir öğrenme modeli olarak kabul ediliyor.

REKLAM ALANI