TEGV’de çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Öğrenim Birimleri ve Okullarda düzenlediği Sanat, Spor, Bilim gibi farklı içeriklerden oluşan etkinliklerle 1187 çocuğu buluşturdu.

TEGV’de çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.05.2024
14
A+
A-

Gönüllülerimizle bir araya gelen çocuklar, eğlenerek geçirdikleri araştırma yaparak öğrenmeye devam ediyorlar.

TEGV Giresun Öğrenim Birimi Aysel ve Mesut Taftalı Etkinlik Merkezi, Yeşil Giresun 3-G sınıfı öğrencileri fındıkla ilgili araştırmalarında bu hafta konuklarını ağırladılar.

Etkinlik kapsamında Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Gıda Mühendisi Dr. Tuba Er ve Ziraat Mühendisi Meryem Nur Şenel ile bir araya geldiler.

Çocuklar geçtiğimiz haftalarda kuruma gerçekleştirmiş oldukları saha ziyaretinde almış olduğu bilgiler çerçevesinde, hazırlamış oldukları soruları uzman konuklarına yönelttiler. Konuklar soruları aydınlatan çok güzel sunumları ve ürün örnekleri ile çocukların araştırmalarına ışık tutarak konu ile ilgili çok detaylı paylaşımlar gerçekleştirdiler. Minik fındık araştırmacılar öğrendikleri yeni bilgiler ile projelerini tamamlama aşamasına geldiler.

TEGV Öğrenim Birimi yetkili ve gönüllüleri, verdikleri destek için Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Gıda Mühendisi Dr. Tuba Er ve Ziraat Mühendisi Meryem Nur Şenel’e teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.