Tek çare galibiyet, başka sonuç yalan!

Giresunspor hafta boyunca Boluspor maçına hazırlandı. Çotanaklar, Boluspor maçında sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak. Yeşil Beyazlılar, 16.00’da

Tek çare galibiyet, başka sonuç yalan!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.10.2023
60
A+
A-

Trendyol 1. Lig 9. Hafta maçında Bitexen Giresunspor, alt sıraları ilgilendiren maçta Boluspor ile puan savaşına girecek.

Saat 16.00’da başlayacak maçta Çotanaklar sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Hafta boyunca tüm planlarını galibiyet üzerine yapan Yeşil Beyazlılar, bu maçı galibiyetle noktalayıp galibiyet hasretine de son vermeyi hedefliyor.

Giresunspor, 8 hafta itibariyle 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Sadece 5 puan toplayabilen Giresunspor, puan sıralamasında bir üst basamakta yer alan Boluspor’u yenerek alt sıralardan uzaklaşmayı amaçlıyor.

TEK İSTEĞİMİZ MAÇI KAZANMAK

Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, yaptığı açıklamada taraftarlara seslendi.

Ekiz, “Her maç zor, bu maç daha da zor. Kötü bir gidişatımız var evet. Bu gidişatı artık iyiye çevirmemiz gerekiyor. Bunun için de hocamız elinden geleni yapıyor. Güzel bir birliktelik var. Bu birlikteliği sürdürmeyi hedefliyoruz. Tek isteğimiz Giresunspor’un bu maçı kazanması” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI