Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar projesi tanıtıldı

Giresun’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı ile OPET A.Ş. iş birliğinde hayata geçirilen “Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar” Projesinin tanıtımı yapıldı.

Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar projesi tanıtıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.02.2024
95
A+
A-

Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu, Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar”  projesi ile 81 ilde her derece ve kademede öğrenim gören öğrenciler ile velileri, öğretmenler, yöneticiler ve destek personelinin, temizlik ve hijyen konusunda farkındalığının artırılması, öğretmenler tarafından okul ve çevresine yönelik sosyal sorumluluk kampanyaları düzenlenmesi ve iyi uygulama örneklerinin ülke geneline yaygınlaştırılmasının amaçlandığını belirtti.

Proje kapsamında öğretmen ve öğrenciler ile birlikte ekipler oluşturarak, iç ve dış paydaşları da dahil ederek, teması temizlik ve hijyen olan Sosyal Sorumluluk Kampanyaları hazırlayacaklar ve bu kampanyalar ile İyi Uygulamalar Yarışmasına katılacaklar. Hazırladıkları kampanyalar sırasıyla okul, ilçe, il ve nihayetinde bakanlık tarafından yarışma şartnamesinde belirtilen kriterlere göre değerlendirildikten sonra dereceye giren öğretmen, okul ve il koordinatörü teknoloji hediye çekleri ile ödüllendirilecek.

REKLAM ALANI