Teşekkürler Giresun’um ve Türkiye’m

Milletvekili Gezmiş “İlimizde de ülkemizde de büyük değişime imza attık. Yılmadan yorulmadan tam yol ileri diyerek çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Teşekkürler Giresun’um ve Türkiye’m
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.04.2024
Düzenleme: 02.04.2024 08:50
72
A+
A-

TBMM Divan Katibi CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş “Giresun merkezde değişimi sağladık, Giresun’u halkçı, dayanışmacı belediyecilikle buluşturduk. Başta İl örgütümüze, adayımıza, yol arkadaşlarımıza ve kıymetli Giresun halkına çok teşekkür ediyoruz ” dedi.

Giresun’un ilk kadın milletvekili olmayı başaran, vekilliğinde de Giresun’da değişimin yakalanmasında payı büyük olan Milletvekili Gezmiş; “Başta yarışı açık ara önde kazanan Giresun Belediye Başkanımız Fuat Köse’yi, devamı da ilçelerinde tarih yazan Bulancak Belediye Başkanımız Necmi Sıbıç’ı, Espiye Belediye Başkanımız Erol Karadere’yi, Görele

Belediye Başkanımız Hasbi Dede’yi ve Soğukpınar Belediye Başkanımız Mustafa Eyice’yi yürekten kutluyor, başarılar diliyorum. Vekil olarak ben, CHP’li belediyelerimiz ve Genel Merkezimiz her zaman yanlarında olacağız. Kaybeden başkanlarımız da oldu ancak bizim için kaybeden yok, kazanan CHP’dir. Emekleri ve güzel hizmetleri için Değerli Başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Hepimiz partimizin birer neferiyiz. Yolumuza; Atamızın izinde, laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nde emin adımlarla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÇOK ÇALIŞTIK, ÜLKEMİZDE DEĞİŞİMİ SAĞLADIK

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Türkiye değerlendirmesi de yaparak “Görüldüğü üzere ülke genelinde de büyük bir değişim rüzgarı esiyor. Umudumuz çoğaldı. Büyük şehirleri artan oyla seçimi yeniden kazandığımız gibi, çoğu il ve ilçelerde de parti bayrağımızı dalgalandırdık” diyerek şöyle devam etti:

“Çok çalıştık hem ilimizde hem ülkemizde güzel başarılara imza attık. Durmayacağız, çalışmalarımıza tam yol ileri devam edeceğiz. Biz bu ülkeyi seviyoruz, tek amacımız birliğimizi beraberliğimizi pekiştirmek, halkımızın yüzünü güldürmek.

SEÇİM BİTTİ, ŞİMDİ GİRESUNLU’LUK BİLİNCİYLE ÇALIŞACAĞIZ

Tüm belediyelerimizde olduğu gibi Giresun’da da Sayın Başkanımızın söylediği gibi; üretken, dayanışmacı, halkçı ilkelerle görev yapacak ve Giresun’un çehresini değiştirecek, ilimizi hak ettiği noktaya taşıyacak projelerini gerçekleştirmek için mücadele edecektir. Hep birlikte, ortak akılla, kimseyi ayrıştırmadan hareket edeceğiz. Seçim bitti ve artık Giresunluluk başladı.

Seçimin sonuçları ülkemize, ilimize, halkımıza ve partimize hayırlı olsun”

REKLAM ALANI