TİF TV, haber startını verdi

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencileri, bölüm hocalarından destek alarak TV haber bültenleri hazırlamaya başladı. Ekip, deneme çekimlerini yaparken, fakültenin diğer öğretim üyeleri ve öğrencileri de onlara destek verdi.

TİF TV, haber startını verdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.03.2024
48
A+
A-

GRÜ Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencileri ve Dr. Öğr.Üye.Gökhan Gürbüz, bir süre önce TV haber bülteni yapmaya karar vererek bir ekip oluşturdu. Gürbüz ve öğrenciler, fakültede radyo stüdyosu, baskı stüdyosu ve haber ajansı gibi TV stüdyosunu da aktif hale getirmek için çalışmalar yapmaya başladı. Öğrenciler, TV haber bültenlerini aslında daha önce yapmak istediklerini ancak çeşitli nedenlerden sürekli planlarını ertelemek zorunda kaldıklarını söylediler. Gürbüz, yapılacak olan haber bültenlerinin akışını, fakültenin haber ajansı ve radyo stüdyosunda yapılan haberlerden alınarak haftada bir gün yapılacağını belirtti. İlerleyen zamanlarda ise bu bültenlerin haftada üç güne çıkarılmasının da söz konusu olduğunu ifade eden Gürbüz, bültenlerin ilerleyen zamanlarda YouTube kanalında da canlı olarak yayınlanabileceğini sözlerine ekledi.

Ekip yönetmenlerinden Sedanur Güllü ve Yusuf Emre Bal, önceki yıllarda da TV haber bültenleri yapmak istediklerini ancak yaşanan deprem nedeniyle ertelemek zorunda kaldıklarını söylediler. Yönetmen Güllü, 2024’ün güz döneminde radyo yayınlarını düzene geçirip TV bültenleri için gerekli izinleri aldıklarını ve duyurularını yaptıklarını belirtti. Fakülteye ilk başladığında GÜNİMEDYA Haber Ajansında muhabirlik yaptığını söyleyen Güllü, haber yazımında bölüm hocalarından Dr. Öğr. Üye. Nedim Serhat Bilecen’in destek olduğunu ifade ederek kendisine teşekkürlerini sundu. Bal ise, önceki yıllarda kendisinin radyo yayınları yaptığını ve şu anda ise çalışmalarını kamera önüne taşımayı hedeflediğini dile getirerek ona bu hedef doğrultusunda destek veren yönetmen arkadaşı Sedanur Güllü ve fakülte öğretim üyelerine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

REKLAM ALANI