Tirebolu’da Atilla Aydın Başkan Yardımcısı oldu

Tirebolu’da 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde İYİ Parti’den belediye başkanlığına seçilen Bülent Kara, yeni dönemin ilk adımını atan isim oldu.

Tirebolu’da Atilla Aydın Başkan Yardımcısı oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.04.2024
64
A+
A-

Kazandığı seçimin ardından Belediye Meclisi Üyeliğine seçilen Atilla Aydın, Kara’nın Başkan Yardımcısı olarak göreve getirildi.

31 Mart Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri’nde Tirebolu’da yeni bir dönem başlarken, İYİ Parti’den seçilen Bülent Kara ilçenin yeni Belediye Başkanı oldu. Kara, kadrosunu oluştururken ilk tercihini Belediye Meclisi’ne seçilen Atilla Aydın’dan yana kullandı ve onu Başkan Yardımcılığına getirdi.

Atilla Aydın, geçmişte CHP’li Başkan Burhan Takır’ın yardımcısı olarak da görev yapmıştı. İYİ Parti’nin İlçe Başkanı olarak da hizmet veren Aydın, yeni dönemde tekrar Tirebolu Belediyesi’ne dönerek Başkan Kara’nın yanında görev alacak.

Yeni görevinde Tirebolu’nun ve belediyenin daha iyi bir noktaya gelmesi için çalışacaklarını ifade eden Aydın, deneyimleriyle birlikte bu hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

REKLAM ALANI