Tiyatro gösterisiyle yüzler güldü

Deprem bölgelerinden Yağlıdere ilçesine gelen depremzede çocuklar için tiyatro gösterisi düzenlendi.

Tiyatro gösterisiyle yüzler güldü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.03.2023
40
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardından Giresun’un Yağlıdere ilçesine gelen ailelerin çocukları için tiyatro ve palyaço gösterisi düzenlendi.

Yağlıdere Mustafa Kemal İlkokulu Tiyatro Salonunda oynanan oyun ile depremzede çocuklar yaşadığı travmaları bir nebze de olsa unutma fırsatı buldu. Sevgi, dostluk ve arkadaşlık temasının bilinen masal kahramanları ile işlendiği müzikli ve danslı oyun, çocuklar tarafından severek izlendi.  Çocukların yaşanan deprem anlarını unutmaları adına düzenlenen etkinlik için ilçe halkına ve yetkililere teşekkür eden Edibe Aydın, yaşadığı mutluluğu anlattı.

Ülke olarak kötü bir dönemden geçtiklerini ifade eden Aydın, “Depremin ilk gününden bugüne kadar devletimizin ve halkımızın desteğini her zaman gördük. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bugünde çocuklarımız için böyle güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler. Çocuklarımız için çok mutluyuz. Allah bir daha böyle acılar, felaketler göstermesin” dedi. Çocuklar, tiyatro gösterimi sonrasında palyaço eşliğinde dans ederek, doyasıya eğlendiler.

REKLAM ALANI