TÜBİTAK 4006 A Bilim Fuarı Açıldı

Espiye Şehit Sezgin Burak Cantürk Ortaokulu tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

TÜBİTAK 4006 A Bilim Fuarı Açıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.05.2024
Düzenleme: 09.05.2024 12:27
24
A+
A-

Açılışa, Espiye Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Öztürk, daire amirleri, okul müdürleri ve davetliler ile birlikte fuarın açılışını yaptı ve öğrencilerden projeler hakkında bilgi aldılar.

Okul Müdürü Fatih Aygül, “TÜBİTAK‘ın desteğiyle okulumuzda bu yıl birincisini düzenlediğimiz Tübitak 4006 A Bilim Fuarımızın açılışını gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Şehit Sezgin Burak Cantürk Orta Okulu olarak toplam 548 öğrencimizle eğitim-öğretim yapmaktayız. Amacımız öğrencilerimizi toplum hayatında yer edinmiş, üretime katkı sağlayan, sosyal hayatta iletişim kurabilen bireyler olarak yetiştirmektir” dedi.

Açılışa katılan yetkililere ve davetlilere teşekkür eden Okul Müdürü Fatih Aygül, Fen Bilgisi Öğretmeni Cahide Serdaroğlu danışmanlığında, öğrencilerin hazırladığı 18 projenin iki gün açık kaldığını ve büyük beğeni topladığını söyledi. Aygül, Fen Bilgisi Öğretmeni Cahide Serdaroğlu ve öğrencileri projelerinden dolayı tebrik etti.

(FİKRET BIYIK)

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.