TÜGVA Pirazizden hanımlara hatrı kelam buluşmaları

Türkiye Gençlik Vakfı Piraziz İlçe Temsilciliği tarafından hanımlara özel Bi Nefeslen Kadınlar Kahvesinde Hatr-ı Kelam Buluşmaları düzenleniyor.

TÜGVA Pirazizden hanımlara hatrı kelam buluşmaları
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.03.2023
2
A+
A-

TÜGVA Piraziz İlçe Temsilcisi Mümtaz Aydın: ‘’ Kadın ve Aile Koordinatörlüğümüz bünyesinde düzenlenen Hatr-ı Kelam Hanım Buluşmalarımızın birincisi 14 Mart Salı günü Piraziz’de Hele Bi Nefeslen Kadınlar Kahvesinde gerçekleştirildi. Katılımcılar başta afet bölgesinden şehrimize gelen misafirlerimiz ve Pirazizli hanımlardan oldu. İlk programları hasebiyle Piraziz’de güzel bir ivme yakaladılar. Kadın ve Aile Koordinatörlüğümüzü çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.’’ Dedi.

TÜGVA Piraziz Kadın ve Aile Koordinatörü Hilal DİKGÖZ: ‘’Kadın ve Aile Koordinatörlüğü olarak bundan böyle her hafta Salı günü Pirazizli hanımlarımız ve afet bölgesinden şehrimize gelen misafirlerimizle beraber buluşuyoruz. Hanımlarımızı her hafta yeni bir atölye ile karşılıyoruz, milli ve manevi değerlerimizi ön planda tutarak geleneksel ve modern sanatlarımız, İslama Bakış ve okuma faaliyetleriyle beraber çalışmalarımızı artıracağız inşallah. Bu hafta ilkini gerçekleştirdiğimiz Hatrı- Kelam Buluşmaları ile 30’a yakın hanım ile buluştuk. Tüm hanımları programlarımıza çay içip, tanışmaya davet ediyorum.’’ Diyerek sözlerini sonlandırdı.

REKLAM ALANI