Türk Amerikan Giresunlular Derneğinde Hüseyin Bayram dönemi

Türk Amerikan Giresunlular Derneğinde yapılan seçimli genel kurulda iş adamı Hüseyin Bayram, İki yıllığına başkan seçildi.

Türk Amerikan Giresunlular Derneğinde Hüseyin Bayram dönemi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.05.2023
177
A+
A-

HASAN ÇELİK/ABD

Amerika’da 2008 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Giresunlular Derneğinde yeni yönetim kurulu belirlendi. Türk Amerikan Giresunlular Derneğinde tek listeyle gidilen mali ve olağan genel kurulunda Hüseyin Bayram, iki yıllığına dernek başkanlığına getirildi.

Türk Amerikan Giresunlular Derneğinin olan ertelenmiş genel kurulu New jersey Eyaletinde bulunan derneğin hizmet binası konferans salonunda gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen genel kurulda yapılan seçimde iş adamı Hüseyin Bayram, iki yıllığına dernek başkanlığına seçildi.

Türk Amerikan Giresunlular Derneği’nin 9. Olan Genel Kurulu, Türkiye’de yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşu ve İki ülkenin istiklal marşlarının okunması ile başladı.

Divan başkanlığını Cevdet Özdemir’in, yaptığı genel kurulda çoğunluğun sağlanması üzerine genel kurul görüşmeleri başlatıldı. Divan Başkanı Özdemir, Genel Kurul gündemine geçti. Sırasıyla çalışma raporu, bilanço ve denetim kurulu raporu okunarak oylamaya sunuldu ve kabul edildi. Faaliyet ve kasa raporunun okunmasından sonra ibra edilen ve oy birliğiyle de kabul edildikten sonra genel kurulda söz alan bazı üyeler görüş ve isteklerini dile getirdiler.

Türk Amerikan Giresunlular Derneği Başkanlığına seçilen iş adamı Hüseyin Bayram, genel kurulunda kendilerine güvenerek iş başına getiren üyelere teşekkür etti ve kısa birde konuşma yaptı.

Başkan Bayram,” Artık bundan sonra hizmet zamanıdır. Elimizi taşın altına sokma zamanı gelmiştir. Arkadaşlarımla birlikte daha çok çalışarak el birliyle bu topluma hizmet edeceğiz. Gelin bu dernekte kim nasıl görev almak istiyorsa verelim beraber bu millete hizmet edelim toplum faydalansın. Bundan sonra dargınlıklar, küskünlükler asla olmayacak bu toplumu bir araya getireceğiz bunun başka yolu yok. Gelecek nesillere ve çocuklarımıza iyi bir gelecek için bu işleri başarmak durumundayız. Amerika’da olsun, Giresun da olsun ve Avrupa’daki başarılı derneklerimizle de istişare ederek yeni projeler üreteceğiz,” ifadelerini kullandı.

Türk Amerikan Giresunlular Derneğinde yapılan genel kurula, çeşitli dernak başkan ve yöneticilerinin yanı sıra iş adamları katıldı.

Öte yandan, yeni yönetim kurulunun bu hafta içinde biraraya gelerek, görev dağlımı yapacakları ve New York’ta düzenlenecek 40. Türk günü yürüyüşü için faliyetlerin başlatılacağı bildirildi.

REKLAM ALANI