Türkiye’nin Sosyal Bilimler buluşması

32.Ulusal yönetim ve organizasyon kongresi GRÜ’de başlıyor

Türkiye’nin Sosyal Bilimler buluşması
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.05.2024
22
A+
A-

Türkiye’nin sosyal bilimlerdeki önemli platformlarından biri olan Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongreleri’nin 32.si, Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (GRÜ İ.İ.B.F.) ev sahipliğinde düzenlenecek. Kongre, 23-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında GRÜ Güre Yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

Kongrenin Dönem Başkanı GRÜ İ.İ.B.F. Dekanı P      rof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç, Düzenleme Kurulu Başkanı ise GRÜ İ.İ.B.F. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Esra Gökçen Kaygısız olacak.

32.Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi’nde toplam 27 oturumda 91 bildiri sunulacak. Bu bildirilerin 51’i Örgütsel Davranış, 17’si Stratejik Yönetim, 11’i İnsan Kaynakları Yönetimi, 9’u Örgüt Kuramı ve 3’ü İşletmecilik Tarihi alanlarında olacak. Kongre, üçüncü gün gerçekleştirilecek Sosyal Program ile tamamlanacak.

Kongreye Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden yaklaşık 200 akademisyenin katılımı bekleniyor. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongreleri, Türkiye’deki yönetim akademisi için önemli bir bilimsel buluşma noktası olmanın yanı sıra işletmelerin yönetim sorunlarının çözümüne de katkı sağlıyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.