Uzunalioğlu: Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı çıkışının ardından 6’lı masa olarak tabir edilen Millet İttifakı’nda yaşanan sıcak gelişmelerin ardından CHP ve İYİ Parti il başkanları Ankara’da kamp kurdu. Gelişmeleri an ve an CHP genel merkezinde takip eden CHP Giresun İl Başkanı Uzunalioğlu, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı yönünde net konuştu.

Uzunalioğlu: Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.03.2023
42
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, hedeflerinin Millet İttifakı’nı iktidar, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nu ise Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu ifade etti.

Uzunalioğlu yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi Giresun il ve ilçe teşkilatları olarak Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine aynı kararlılıkla çalışmaya devam ettiklerini kaydetti.

14 Mayıs’ta yapılması planlanan seçimler öncesi Millet İttifakı’nda yaşanan siyasi gelişmelerin CHP’yi daha da güçlendiğinin altını çizen İl Başkanı Uzunalioğlu, “bizim cumhurbaşkanı adayımızda, liderimizde belli. Türk milletinin desteğiyle inşallah 14 Mayıs’ta Millet İttifakını iktidar, liderimizi de cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

REKLAM ALANI