Vali Serdengeçti 112 personelini kutladı

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti Serdengeçti, 112 Acil Çağrı Merkezi personeline başarılar dileyerek, verdikleri önemli hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Vali Serdengeçti 112 personelini kutladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.02.2024
18
A+
A-

Vali Serdengeçti, her yıl 11 Şubat’ta kutlanan “112 Günü” kapsamında, Giresun 112 Acil Çağrı Merkezi personeliyle bir araya geldi. Vali Serdengeçti, Türkiye’de ve Avrupa Birliği ülkelerinde kullanılan 112 acil çağrı numarasının farkındalığını artırmak, bu hizmetin toplum için ne kadar kritik olduğunu vurgulamak amacıyla 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Türedi ve personelini makamında kabul etti.
112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Türedi, merkezin faaliyetleri hakkında Vali Serdengeçti’ye bilgi vererek, personelin günlük çalışmaları, sorunları ve çözüm önerileri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Görüşmede Vali Serdengeçti, 112 personelinin özverili çalışmalarını takdir ederek, acil çağrı hizmetlerinin toplum sağlığı ve güvenliği açısından kritik bir rol oynadığını ifade etti. 112 Acil Çağrı Merkezi’nin etkin bir şekilde çalışmasının, acil durumlarda hızlı müdahalenin ve yardımın sağlanmasının temelini oluşturduğunu belirtti. 112 Acil Çağrı Merkezi heyeti ise kabulden dolayı Vali Serdengeçti’ye teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

REKLAM ALANI