Yağlıdere’ye modern öğretmenevi binası kazandırılıyor

Yağlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, yeni öğretmenevi inşaatını inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında Öğretmenevi Müdürü Şeref Kılıç’tan bilgi aldı.

Yağlıdere’ye modern öğretmenevi binası kazandırılıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.03.2023
94
A+
A-

Öztürk, “İnşallah çok yakın zamanda İlçemize güzel bir öğretmenevi binası kazandıracağız. Şu an itibarıyla yapılan çalışmalarımız bir buçuk milyonu buldu. Her zaman eğitimin yanında yer alıp desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Kübra Dogruer’e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu’na, Belediye Başkanı Yaşar İbaş ‘a, Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük’e, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere’ye, Yağlıdere bir önceki belediye başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu’na, Üçtepe bir önceki belediye başkanı Harun Öztürk’e, İl Genel Meclisi Üyeleri Temel Işık ve Fatih Kılıç ‘a ve destek olan tüm eğitim gönüllülerine şükranlarımı sunuyorum. Başarılı çalışmalarından dolayı Öğretmenevi Müdürü Şeref Kılıç ve ekibini, Koordinatör sorumlu yönetici Ömer Gönder’ i tebrik ediyorum. İlçemize en iyisini sunmak için tüm ekibimizle çalışmalarımızı durmaksızın sürdüreceğiz” dedi.

Yağlıdere Öğretmenevi üç katlı, 14 misafir odası, 2 idare odası, dinlenme salonu ve lokal bölümünden oluşacak. Öğretmenevine bu sene kendi binasını kazandırma çalışmaları yanında 1500 kişilik yemekhane de kazandırıldı. Bu yatırım da güncel fiyatlarla yaklaşık 800 bin TL.

REKLAM ALANI