Yaklaşık 170 bin TL’lik yardım toplandı

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen afetzedeler için Giresun Valiliği öncülüğünde uygulamaya konulan “Askıda Gıda” kampanyasına vatandaşların destekleri artarak devam ediyor.

Yaklaşık 170 bin TL’lik yardım toplandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.03.2023
24
A+
A-

Anlaşmalı iş yerlerinde 20 günde toplam 169 bin 147 TL değerinde ayni yardım toplandı. Toplanan ayni yardımlar valilik görevlilerince anlaşmalı marketlerden teslim alınarak hem ilimizde bulunan depremzedelere, hem de deprem bölgesindeki depremzede vatandaşlara ulaştırılmaya devam ediyor. Bilindiği üzere; 11 ilimizi etkileyen deprem sonrası ülke genelinde olduğu gibi ilimizdeki vatandaşlarımız da yardımlar için seferber olmuştu.

“Askıda Gıda” kampanyası ile ilgili olarak Vali Enver Ünlü, sosyal medya hesaplarından hemşehrilerimize bir kez daha destek çağrısında bulunarak “Haydi Giresun! Bir tane de sen al dediğimiz ‘Askıda Gıda’ ile imkânı olandan, ihtiyacı olana gönül köprüleri kuruyoruz… Yetecek aşımız, yetişecek yüreğimiz depremzede kardeşlerimizle olsun.” ifadelerine yer verdi. Vali Ünlü, kampanyaya ilgi gösteren hayırsever hemşehrilerimiz başta olmak üzere esnaflarımıza, aralıksız çalışan personelimize ve tüm emeği geçenlere de teşekkür etti.

“Askıda Gıda” kampanyasında imzalanan protokol altı ay süreyle geçerli olmakla birlikte; olağanüstü halde ve seferde, tabii afetlerde ve yangınlarda uğranılacak felaketi gidermek, dayanışma duygusunu geliştirmek, deprem bölgesindeki acil ihtiyaçları kısmen de olsa gidermek maksadıyla kurumlar arasında karşılıklı yardım ve iş birliğinin sağlanmasını amaçlamakta.

REKLAM ALANI