Yamak ve ekibi kaynak için her koldan atakta

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da, kulübe kaynak sağlanabilmesi ve transfer tahtasının açtırılabilmesi için yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor

Yamak ve ekibi kaynak için her koldan atakta
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.10.2023
66
A+
A-

Giresunspor Başkanı Nahid Ramazan Yamak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri dün Giresun İl Genel Meclisi toplantısına katıldılar. Yamak ve beraberindekiler, İl Genel Meclisi üyelerine Giresunspor’un güncel durumu ve transfer tahtasının açılması konusunda birlikte yapılması gereken çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirdiler. Giresunspor heyeti, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Ahmet Şahin’e ve İl Genel Meclisi Üyelerine Giresunspor’a gösterdikleri yakın ilgi ve nazik misafirperverlikleri için teşekkür ettiler.

ERENER İLE BİR ARAYA GELDİLER

Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak ve yönetim kurulu üyeleri, Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Tolga Erener’i makamında ziyaret etti. Yamak, Erener’e yeni görevinde başarılar diledi, Giresunspor için yapılması gereken çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Giresunspor heyeti, Tolga Erener’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI