Yanık, Espiye’de Yaşayan Yağlıderelilerle Buluştu.

Yanık, Espiye’de Yaşayan Yağlıderelilerle Buluştu.
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.03.2024
41
A+
A-

MHP Espiye belediye Başkan adayı İbrahim Yanık, Yağlıdereli komşularımızla buluştuk. Destek sizden hizmet bizden. İki ilçe arasında çözülmeyi bekleyen çok ortak sorunlarımız var olduğunu biliyoruz. Yönetime geldiğimizde bunların hepsini beraber el ele aşacağız. Programımıza katılan ve katılamayan tüm Yağlıdereli dostlarımıza, ayrıca bu buluşmayı düzenleyen Kenan Çınar kardeşimize teşekkür ediyorum. İki ilçe arasındaki talepleri görüşmek üzere bir araya gelmemiz, bölge halkının ortak çıkarları doğrultusunda iş birliğini güçlendirmemize imkân sağlıyor ” şeklinde konuştu.

Yağlıdere’de 5 yıl tapu Müdürlüğü görevi yaptığını belirten Yanık, yaptığı konuşmasında “Yağlıdereli kardeşlerimize nazik misafirperverlikleri için içtenlikle teşekkür ediyorum.  Bu tür etkinlikler, toplumun dayanışma ruhunu ve birlikte hareket etme iradesini güçlendirir. Gelecekte de benzer buluşmaların daha sık gerçekleşmesi dileğiyle, birlikte daha güçlü adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

Göreve gelirse yapacağı projeleri açıklayan Yanık, Belediye meclis üyelerini tanıttı. Yağlıderelilerin istek ve taleplerini dinleyen Yanık, Yağlıdereli seçmenlerden destek istedi.

REKLAM ALANI