Yenilikçi cerrahi uygulamalarla öne çıkıyor

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum kliniğinde gerçekleştirdiği yenilikçi cerrahi müdahalelerle dikkat çekiyor.

Yenilikçi cerrahi uygulamalarla öne çıkıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.04.2024
18
A+
A-

Özellikle riskli gebelik takibi, jinekolojik hasta muayeneleri ve çeşitli jinekolojik ameliyatlar alanında uzmanlaşan hastane, Giresun ilinde daha önce görülmemiş özel ameliyatları da gerçekleştirmeye başladı.

2023 yılında yapılan ilkler arasında, Dr. Öğretim Üyesi Sema BAKİ Yıldırım ve Dr. Öğretim Üyesi Kıymet İclal Ayaydın Yılmaz tarafından laparoskopik myomektomi ve TVT ameliyatları bulunuyor. Ayrıca, Op. Dr. Salih Kolsuz ve Op. Dr. Öznur Tosun liderliğindeki ekipler tarafından kapalı yöntemle rahim sarkması ameliyatları gerçekleştirildi. Hastanenin çeşitli vajinal ameliyatlar konusundaki başarısı ise Op. Dr. Mesut Alçı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarla kendini gösterdi.

Acil durumlarda da etkin müdahale sağlayan hastane, neredeyse tüm akut batın bulguları olan hastalara tanısal laparoskopi yaparak hızlı ve doğru teşhis koymaktadır. Giresun ve çevre illerden refere edilen hastalar, hastanenin gelişmiş teknolojiyle donatılmış cerrahi biriminde güvenilir bir hizmet alıyor. Son teknolojiyi takip eden hekimler, hastaların daha hızlı iyileşme süreci geçirmesini, daha az ağrı çekmesini ve günlük hayatlarına daha çabuk dönebilmesini sağlıyor.

REKLAM ALANI