Yenilikçi taşkın projelerini yerine incelediler

Devlet Su İşleri 22. Bölge Müdürlüğü öncü ve yenilikçi taşkın kontrol projeleri ile taşkınlar konusundaki tecrübeleri, DSİ Genel Müdürlüğü Taşkın Kontrol Dairesi heyeti ile paylaşıldı.

Yenilikçi taşkın projelerini yerine incelediler
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.05.2023
11
A+
A-

Taşkın Kontrol Daire Başkanı Dr. Bahattin Avcuoğlu, Taşkın Kontrol Daire Başkan Yardımcısı Mesut Keleş, Taşkın Etüdü ve Değerlendirmesi Şube Müdürü Seda Yılmaz, Taşkın Projeleri Şube Müdürü Haluk Darga, İnşaat Mühendisleri Azize Minaz, Gülşen Altunbaş ve Engin Yıldırım’dan oluşan heyet DSİ 22. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette Taşkın Kontrol Dairesi Heyetine, Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü Mehmet Kaya tarafından yenilikçi ve öncü projeleri hakkında bir sunum yapılırken ardından Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan’ın katılımlarıyla Trabzon ve Rize’de işletme halinde bulunan geçirgen tersip bentleri, sel kapanları, moloz bariyerleri, taşkın erken uyarı sistemleri ve diğer taşkın kontrol yapılarını yerinde incelendi.  Bölge Müdürü Kılıçaslan, öncü ve yenilikçi projeler ile birlikte taşkınlar hususundaki deneyimleri Taşkın Kontrol Dairesi heyeti ile paylaştı.

REKLAM ALANI