Yeşilay – MEM ortak yarışmasında ödüller sahibini buldu

12.Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması’nda ödüller sahibini buldu

Yeşilay – MEM ortak yarışmasında ödüller sahibini buldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.04.2024
58
A+
A-

Yeşilay Giresun Şubesi ve Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Şube iş birliğiyle, Genç nesillerde bağımlılıklara ilişkin farkındalık oluşturmak ve onları yeteneklerini keşfetmeye teşvik etmek amacıyla her yıl düzenlediği Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri edebi ve görsel olmak üzere iki ayrı kategorideki düzenleniyor.

Edebi kategoride kompozisyon, şiir, öykü, deneme ve anı; görsel kategoride afiş, resim, karikatür ve kısa video alanlarında üretilmiş bağımlılık konulu eserler yarışıyor.  Bu yıl 12. düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması ödül töreni 02.04.2024 Salı günü Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Yeşilay Giresun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Derviş Kara, Osman Ceylan, İl Milli Eğitim yöneticileri, okul ve kurumlardan yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla düzenlendi. Yarışmada dereceye giren; Görsel Eser İlkokul İl Birincisi Zeyneb Sümeyye Yılmaz, Görsel Eser Ortaokul İl Birincisi Barış Ali Koca, Görsel Eser Lise İl Birincisi Damla Karaman, Edebi Eser İlkokul İl Birincisi Melek Tüney, Edebi Eser Ortaokul İl Birincisi Hazal Şişman, Edebi Eser Lise İl Birincisi Meryem Derin, ödüllerini Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Yeşilay Giresun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Derviş Kara ve Osman Ceylan’ın ellerinden aldılar.

“12. Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek” Yarışmasında edebi ve görsel kategoride İl birincisi olan eserler, İstanbul’da yapılacak Türkiye finalde ilimizi temsil edeceklerdir.”

REKLAM ALANI