Yılmaz: Derdimiz koltuk değil memleket

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun milletvekili aday adayı Hasan Yılmaz “Üslendiğimiz görevin vebalini biliyoruz. Derdimiz koltuk değil memleket” dedi.

Yılmaz: Derdimiz koltuk değil memleket
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.03.2023
37
A+
A-

MHP’de aday adaylığı süreci devam ederken gezilerini teşkilatlarda ve vatandaşların içerisinde sürdüren Yılmaz “Halkımız ile teşkilatlarımız ile sohbet ediyoruz, istişareler yapıyoruz. Ne kadar önemli ve kutsal bir göreve talip olduğumu biliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle artık şehrimizin kaybedecek bir dakikasının olmadığı bilincinde hizmet edeceğim” ifadelerini kullandı.

MHP milletvekili aday adayı Hasan Yılmaz, Giresun’un gelişmeye çok müsait olduğunu, özellikle turizm ve sanayi yatırımları ile kısa sürede ülkede ivme kazanacağını kaydetti.

“Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz” diyen Yılmaz şunları kaydetti;

“İş adamlarımızla, esnafımızla, emeklimizle, gençlerimizle iç içeyiz. Görüyoruz. Halkımız ne istiyor biliyoruz. Göreve başladığımız gün öncelik sırasına göre bu şehre gelecek yatırımların planlamasını yapacağız ve yatırım programına aldırıp hizmete geçmesini sağlayacağız. Bu şehrin artık kaybedecek bir dakikası yok. Bu şehirde artık bir gencimizin göç etmesine gönlümüz razı değil, bu şehirde bir esnafımızın iş adamımızın kepenk kapatmasına müsaade etmeyeceğiz. Bulancak Organize Sanayi şehrimiz için bir ilkti. Sadece orasıyla sınırlı kalmayacak, doğu bölgemize de, Şebinkarahisar Alucra Bölgemize de aynı yatırımların gelmesini sağlayacağız. Turizme, özellikle yayla turizmine ağır verecek yılda on binlerce insanın şehrimize gelmesine vesile olacağız. Biz şehrimiz için üstlendiğimiz sorumluluğumuzu biliyoruz. Bu düşünceler ile projelerimizi, eylem planlarımızı hazırladık ve çalışmalarımıza hemen başlayacağız.”

REKLAM ALANI