Ziraat Odalarının girişimi işe yaradı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli çiftçilerin sesine kulak verdi

Ziraat Odalarının girişimi işe yaradı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.11.2023
5.905
A+
A-

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, 5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinden yararlanmayan emekli çiftçiler için bir umut ışığı yakıldığını bildirdi. Karan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Ziraat Odaları tarafından yapılan çalışmaların karşılık bulduğunu kaydetti.

Karan, Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı çiftçilerimize ödenmeyen 5 bin lira ikramiyenin ödenmesi için bir çalışma yapıldığı ve mecliste yapılan bütçe görüşmelerinde bir torba yasayla beraber, ÇKS’ye kayıtlı çiftçilerimizin mağduriyetin giderileceği kulislerde dolaşmaktadır. Birlikten güç doğar, biz büyük bir aileyiz yeter ki farkında olalım. Başta Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar olmak üzere bütün ziraat odalarımızın verdiği mücadele sonuç verecektir inşallah. Ayrıca bu konuya duyarlılık gösteren ve çözülmesi konusunda talimat veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, katkı sunan tüm milletvekillerimize çiftçilerimiz adına teşekkür ederiz” dedi.

YILMAZ’DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’da konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı emekliler için gerekli talimatı verdiğini müjdeledi.

Başkan Yılmaz, “Ömrünü Türkiye’nin gelişip kalkınmasına ve halkına hizmete adayan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerimize 5.000 Türk Lirası ikramiye verileceğini daha önce emeklilerimize müjdelemişti. Sayın Cumhurbaşkanımız son olarak 5.000 Türk Lirası ikramiyeden bütün emeklilerimizin istifade etmeleri için Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı emeklilerimize de 5.000 Türk Lirası ikramiye ödenmesi için gerekli talimatı vermiştir. Bu karar milyonlarca emeklimizde büyük mutluluğa yol açmıştır. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere ilgili bakanlarımıza, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese kamuoyunda büyük sevince yol açan müjdeleri için bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

REKLAM ALANI